The property, housing the head offices of Banc de Sang i Teixits de Catalunya and designed by the architecture studio SaAS, run by Joan Sabaté, will ensure sustainable development and reduced greenhouse-effect emissions through the use of different energy-saving techniques.

Carpentry project consisting of the exterior walls of the building and the interior cladding.
The walls are formed by fixed and tilt and turn chestnut wood windows, with low emission and sun-control glazing, and the interior cladding of the building in chestnut veneer flush to the windows.
Furthermore, the entire roof is clad in pine to hide the machinery, the interior cladding of the service centre, the furniture and the false ceilings in the entrance lobbies and the furniture in the public areas of the building.

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 info@soldevila.es © Soldevila 2017 Legal notes Zoo Studio